Πληροφορίες για το Rhino Horn

t

Βουλωμένη μύτη;
Αλλεργία στις αναπνευστικές οδούς;
Προβλήματα στα ιγμόρεια άντρα;

Z

Αναζωογονητική και ευχάριστη υγιεινή για την μύτη – προτεινομένο από γιατρούς

Ευχάριστο και αναζωογονητικό…

Ξέρουμε όλοι ότι τα δάκρυα είναι αλμυρά. Αλμυροί είναι επίσης και οι βλεννογόνοι της μύτης. Για αυτό και το νερό του καθαρισμού των αναπνευστικών κοιλοτήτων πρέπει να είναι αλμυρό και σε θερμοκρασία  σώματος. Ετσι είναι απλό και πολύ αναζωογονητικό να καθαρίσετε την μύτη σας -μοιάζει σαν ένα εσωτερικό ντους καθαρισμού. Χρησιμοποιείστε κανονικό αλάτι (όχι Seltin ή αλάτι με προσθήκη ιωδίου), διαλύστε το σε χλιαρό νερό και αφήστε το νερό να κυλήσει μέσα στο ένα ρουθούνι και να βγει έξω από το άλλο. Τόσο απλά. Μετά επαναλάβετε το ίδιο και άπο την άλλη μεριά.

Εσωκλείονται λεπτομερείς οδηγίες χρήσεως με κάθε Rhino Horn .

Προλαμβάνει και περιποιέιται

Αν υποφέρετε από βουλωμένη μύτη, κρυολόγημα, ιγμορίτιδα ή αλλεργία στις αναπνευστικές οδούς ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων με χλιαρό αλμυρό νερό είναι ένα απλό, φτηνό και ευχάριστο βοήθημα χωρίς παρενέργειες. Καθαρίζει την μύτη, χαλαρώνει τους βλεννογόνους και τους κάνει πιο ανθεκτικούς ενάντια στα βακτηρίδια και στους ιούς.

 

Είναι απλό – και λειτουργεί!

Ενα κουταλάκι αλάτι

1. Ενα κουταλάκι αλάτι

Το αλμυρό νερό είναι φυσικό για τους βλεννογόνους. Καμιά χημική ουσία – καμιά παρενέργεια.

χλιαρό νερό

2. χλιαρό νερό

Γεμίστε το Rhino Horn με χλιαρό νερό. Ετσι ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων γίνεται ευχάριστος και αναζωογονητικός.

καθαρισμός αναπνευστικών κοιλοτήτων

3. καθαρισμός αναπνευστικών κοιλοτήτων

Η μύτη καθαρίζεται, οι βλεννογόνοι χαλαρώνουν, οι αίσθησες οξύνονται. Το νερό περνάει μόνο του.

και στέγνωμα

4. και στέγνωμα

Η μύτη αδειάζει και από τις τελευταίες σταγόνες. Αποτέλεσμα: ανοικτή μύτη, η γύρη και η σκόνη απομακρύνονται.
– Μία ωραία αίσθηση!

Aν έχετε αλλεργία στις αναπνευστικές οδούς ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων βοηθάει επειδή το ζεστό αλμυρό νερό καθαρίζει την σκόνη και την γύρη.

Αν έχετε προβλήματα με τα ιγμόρεια άντρα ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων είναι μία φυσική και αποτελεσματική εναλλακτική λυσή ή συμπλήρωμα στα φάρμακα. Το ζεστό αλμυρό νερό καθαρίζει τους βλεννογόνους της μύτης, τα ανοίγματα προς τα ιγμόρεια άντρα και τα ίδια τα ιγμόρεια άντρα. Προλαμβάνει την ιγμορίτιδα και βοηθάει τον οργανισμό σε πιο γρήγορη καταπολέμηση.

Αν έχετε κρυολόγημα το ζεστό αλμυρό νερό θα χαλαρώσει τους βλεννογόνους και θα καθαρίσει την μύτη από βλέννες. Με αυτό τον τρόπο ανοίγει η μύτη σας και μπορείτε να αναπνέετε ελεύθερα.

Για πολλούς ανθρώπους ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων γίνεται ένα φυσικό μέρος της πρωινής υγιεινής – μία αναζωογονητική αρχή της ημέρας!

Προτεινόμενος από ωτορινολαρυγγολόγους

Ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων είναι μία καλή πρόληψη και περιποίηση για αρκετές ενόχλησεις στην μύτη και στις αναπνευστικές οδούς: κρυολόγημα, ιγμορίτιδα και αλλεργία.

Οι γιατροί δηλώνουν:

«Καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων με χλιαρό αλμυρό νερό αφαιρεί εύκολα και μαλακά ξερές βλέννες και κάθε ξένο σώμα στην μύτη. Είναι απλός στην εφαρμογή και χωρίς βλαβερές παρενέργειες.

Ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων αποδείχθηκε να είναι πολύ αποτελεσματικός στο να προλαμβάνει και να περιποιείται την ιγμορίτιδα και είναι και μία χρήσιμη συμβολή στην θεραπεία της χρόνιας ιγμορίτιδας.

Αυτοί που έχουν αλλεργία στη σκόνη και στην γύρη μπορούν σε πολλές περιπτώσεις να μειώσουν τις ενοχλήσείς τους καθαρίζοντας την μύτη με αλμυρό νερό.»

Η σύσταση είναι υπογεγραμμένη από πολλούς Νορβηγούς ωτορινολαρυγγολόγους και διευθυντές κλινικών.

Υπερβολική χρησιμοποίηση ρινικού εκνεφώματος (σπρει) ενοχλεί και καταστρέφει τους βλεννογόνους και σταδιακά βουλώνει η μύτη πιο εύκολα.

Αντιθέτως το αλμυρό νερό κάνει τους βλεννογόνους πιο ανθεκτικούς ενάντια στους ιούς και στα βακτήρια. Το ζεστό αλμυρό νερό ερεθίζει επίσης τον φυσικό μηχανισμό αυτοκαθαρισμού των αναπνευστικών οδών. Αυξάνει την μεταφορά της βλέννας και των ξένων σωματιδίων έξω από τις αναπνευστικές οδούς.

Ευρωπαϊκος λαϊκος πολιτισμός και γιόγκα

Ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων είναι και μέρος των λαϊκων φαρμάκων σε πολλά μέρη του κόσμου και συγχρόνως είναι καταξιωμένος σαν μία αναγνωρισμένη και φυσική θεραπευτική αγωγή των ρινικών ενοχλήσεων στο ιατρικό επιστημονικό περιβάλλον.

Στην Ευρώπη η μέθοδος είναι πιο γνωστή στον χώρο των ψαράδων.

Στις φυλές της Αφρικής λένε ότι ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων «καθαρίζει τις σκέψεις» (δίνει καθαρό μυαλό). Στη γιόγκα ο καθαρισμός των αναπνευστικών κοιλοτήτων είναι ένα από παλιά γνωστό μέσο διαδικασίας καθαρισμού.

Το Rhino Horn

Το RhinoHorn είναι σχεδιασμένο από τον Δανό PerPeoOlsen που είναι ο ιδρυτής και ο προϊστάμενος στη Σχολή Γιόγκα στο Οσλο και ο αρχηγός της εταιρίας Yogapeo ΕΠΕ στη Δανία. Το RhinoHorn παρασκευάζεται στην Νορβηγία από φιλοπεριβαλλοντικό σκληρό πλαστικό (PEHD) που είναι φιλικό στο περιβάλλον και μπορεί να ανακυκλώνεται. Είναι εύκολο να το διατηρείτε, ευχάριστο στην μύτη και διαμορφωμένο έτσι ώστε το νερό να έχει καλή πίεση και να περνάει εύκολα μέσα από την μύτη.

Rhino Horn Red and Blue

A Safe Product

Rhino Horn is designed by Per Peo Olsen, the co-founder of Yogaprosess AS. It is easy to hold in your hand, gentle and nice in your nose and designed to make a good natural pressure from gravity to make the water run freely through your nose.

Rhino Horn is made of pure polyethylene high-density (PEHD), an environment-friendly and recyclable plastic product. Rhino Horn is manufactured under ISO 13485:2003 which is an international quality certification for the production of medical devices.

All elements of Rhino Horn has been tested according to EU’s program for detecting and registering dangerous chemical substances, REACH 168. There is no trace of any of the 168 chemical substances in Rhino Horn (SVHC: Substances of Very High Concern).

Rhino Horn is CE marked as a class I medical device according to EU Directive 93/42/EEC. The Norwegian Health department has issued a Free Sales Certificate for both Rhino Horn and for Rhino Horn Junior.

The Rhino Horn is easy to use, but we do advise you to read the instruction pamphlet before beginning.

Rhino Horn Symbol

The Rhino Horn is designed, produced and distributed by

Yogaprosess AS

P. O. Box 2599 Solli
N-0203 Oslo • Norway
Phone +47 905 15 558
E-mail rhinohorn@yogaprosess.com
www.yogaprosess.com

CE εγκεκριμένο σύμφωνα με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ σκετικά με τις απαιτήσεις του ιατρικού εξοπλισμού.

Εσωκλείνονται λεπτομερείς οδηγίες χρήσεως με κάθε Rhino Horn