Information om Rhino Horn - Næsehorn

Information om NæsehornStoppet næse?
Luftvejsallergi?
Bihuleproblemer?

-

Forfriskende og behagelig næsehygiejne
- anbefalet af læger

Behagelig og forfriskende…

Alle ved at tårer er salte. Det er næsens slimhinder også. Vandet til næseskylning skal derfor være både salt og kropsvarmt. Det gør at det bliver enkelt og meget forfriskende at skylle næsen - det er som et indre, rensende brusebad. Man bruger almindeligt kogsalt (ikke Seltin), opløser det i behageligt varmt vand og lader vandet løbe ind i det ene næsebor så det render ud af det andet. Helt enkelt. Derefter gentager man det samme fra modsatte side.

Der følger en grundig brugsanvisning med hvert Næsehorn.

Forebygger og behandler

Er du plaget med stoppet næse, forkølelse, bihulebetændelse eller allergi i luftvejene, er næseskylning med lunkent saltvand et enkelt, billigt og behageligt hjælpemiddel uden bivirkninger. Det renser næsen, afspænder slimhinderne og gør dem mere modstandsdygtige over for bakterier og virus.

Enkelt - og det virker!

1. En måleske salt...

1. En måleske salt...
Saltvand er naturligt for slimhinderne. Ingen kemikalier - ingen bivirkninger.

 

3. næseskylning...

3. næseskylning..
Næsen renses, slimhinderne afspændes, sanserne skærpes. Vandet render igennem af sig selv.

2. ...lunkent vand...

2. ...lunkent vand...
Fyld næsehornet med lunkent vand. Så bliver næseskylning behagelig og forfriskende.

 

4. ...og tørring

4. ...og tørring
Næsen tømmes for de sidste dråber. Resultat: Åben næse, pollen og støv er fjernet. - En god følelse!

 

Har du allergi i luftvejene, hjælper næseskylning fordi det varme saltvand skyller støv og pollen ud.

Har du problemer med bihulerne, er næseskylning et naturligt og effektivt alternativ eller supplement til medicin. Det varme saltvand renser slimhinderne i næsen, i åbningerne ind til bihulerne og i selve bihulerne. Det forebygger mod bihulebetændelse og hjælper kroppen til at blive hurtigere færdig med det.

Er du forkølet, vil det varme saltvand afspænde slimhinderne og rense næsen for slim. Dermed får du åbnet næsen og kan trække vejret frit.

For mange bliver næseskylning en naturlig del af morgenhygiejnen - en forfriskende start på dagen!

Anbefales af øre-, næse- & halslæger

Næseskylning er en god forebyggelse og behandling af en række gener i næsen og luftvejene: forkølelse, bihulebetændelse og allergi.

Læger udtaler:

«Næsekylning med lunkent saltvand fjerner let og skånsomt skorper og urenheder i næsen. Det er enkelt at foretage og uden skadelige bivirkninger.
Næseskylning har vist sig at være meget effektivt til at forebygge og behandle bihulebetændelse og er også et nyttigt bidrag i behandlingen af kronisk bihulebetændelse.
Pollen- og støvallergikere kan i mange tilfælde reducere deres gener ved at skylle næsen med saltvand.»

Anbefalingen er underskrevet af en række norske øre-, næse- & halslæger og -overlæger.

Overdrevet brug af næsespray irriterer og nedbryder slimhinderne så man efterhånden lettere får stoppet næse. Saltvandet derimod gør slimhinderne mere modstandsdygtige overfor angreb af virus og bakterier. Det varme saltvand stimulerer også luftvejssystemets naturlige selvrensningsmekanisme. Det øger transporten af slim og partikler ud af luftvejene.

Europæisk folkekultur og yoga

Næseskylning er både en del af folkemedicinen mange steder på jorden og samtidigt etableret som en anerkendt og naturlig behandling af gener med næsen i det medicinske fagmiljø.

I Europa er metoden mest kendt i fiskermiljøer.

I afrikanske stammer siger man at næseskylning «renser tankerne» (giver klarhed i hovedet). I yoga er næseskylning en gammel kendt del af renselsesprocesserne.

Næsehorn

Næsehorn

Næsehornet er designet af danskeren Per Peo Olsen som er grundlægger og daglig leder af YOGAPROSESS AS og leder af firmaet Yogapeo ApS i Danmark. Det er fremstillet af resirkulerbar, miljøvenligt hårdplast (PEHD) og produceres i Vietnam for Yogaprosess AS. Næsehorn er CE mærket som udtryk for at det tilfredsstiller EU-direktivet om medicinsk udstyr. Den er let at holde, behagelig mod næsen og udformet sådan at vandet får et godt tryk og let løber gennem næsen. Den leveres til apotekerne af alle de tre apotekergrossister i Danmark.

Der følger en grundig brugsanvisning med hvert Næsehorn.

The Rhino Horn Logo

Næsehorn distribueres i Danmark af

YOGAPEO ApS

c/o Steen Sommer
Postboks 13
3500 Værløse
Tlf 44 98 32 19 • Fax 44 32 32 10
E-post rhinohorn@rhinohorn.dk
www.rhinohorn.dk

Næsehorn produceres og distribueres af YOGAPROSESS AS

CE-mærket ifølge direktiv 93/42/EØF om krav til medicinsk udstyr

Made in Vietnam